Ta med barnen när du fotograferar!

Jag tycker det är roligt att få med barnen ut, när jag ska fotografera. Därför har jag sett till att investera i en bra barnvagn som håller måttet. Jag har en Bugaboo Buffalo barnvagn och jag köpte den på pyretosnackan.se. Detta är en vagn för oss föräldrar som är aktiva och vill ha med våra barn på diverse saker. Den är enkel att packa med i bilen och den är enkel (och bekväm) att köra vart helst man befinner sig. Vi var i valet och kvalet när vi skulle köpa barnvagn, men fick tipset att prata med dem på Pyret & Snäckan och de rekommenderade denna vagnen till oss. Dock har de även andra modeller så som:

  • Bugaboo
  • Bexa
  • Trille
  • Tako
  • Mountain Buggy

Vi köpte vår vagn på nätet och det var hur smidigt som helst. Leveransen gick snabbt. Vi passade även på att köpa andra saker, då Pyret & Snäckan har andra produkter för barn. Bland annat har de bilbarnstolar, skötväskor, och produkter för matning. De har även Baby Björn-produkter i sitt sortiment, och det är ett märke jag gillar! Både design och användarvänligt! Så funderar ni på att köpa barnvagn eller andra saker, så vill i alla fall jag rekommendera denna butik! Vi är nöjda med det vi har köpt. Sen är det så att man inte hade varit det, nöjd alltså, så har de faktiskt garanti på stora delar av sitt sortiment och det är ju toppen.

19 Jun 2015

DarkSideDesign Network var en sajt med fokus på foto, film, design, teknik och sociala event. Personerna bakom sajten gjorde unik fotokonst och dokumenterade allt från födslar till dop, bröllop, begravningar, bemärkelsedagar och större evenemang.

Du kan besöka DarkSideDesigns forna ägare på följande personliga hemsidor: johannamarklund.se och fredrikmarklund.se - de finns även här på Facebook.

De personer som tidigare var involverade i DarkSideDesign finns inte längre här, men bloggen hålls igång av en annan fotografi- och designentusiast. Jag kommer att fortsätta leverera inspirerande material som rör allt från fotografi och design till vardag och familjeliv, samtidigt som jag då och då kommer att presentera svenska företag som gör något utöver det vanliga. Det kan egentligen vara vad som helst, men om något gör ett intryck på mig så är sannolikheten stor att du kommer att läsa om det på den här bloggen.

Hoppas att du ska (fortsätta) trivas!

 

"There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are." - Ernst Haas

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: