Att fotografera landskap

Att hitta sin nisch, har vi tidigare talat om. Att fokusera på att ta bilder på landskap är en riktning att gå. Men vad ska man då tänka på när man fotograferar landskap? Att fotografera bilder av ett landskap är spännande. Tänk dig att du står längst ut på en klippa en underbar morgon och ser det fantastiska landskapet. Själva upplevelsen för dig är mäktig, men när du tittar på bilderna så är de inte alls lika imponerande som upplevelsen var på plats! Det är många delar i en bild som behöver klaffa för att den ska bli intressant. För att få lite tips och råd, så kan du kika på det klippet som jag bifogar med i detta inlägg. Det finns även bra böcker som tar upp tips på hur du bäst går tillväga, för att fånga samma ögonblick på bild som du upplever när du är där.

10 May 2018

DarkSideDesign Network var en sajt med fokus på foto, film, design, teknik och sociala event. Personerna bakom sajten gjorde unik fotokonst och dokumenterade allt från födslar till dop, bröllop, begravningar, bemärkelsedagar och större evenemang.

Du kan besöka DarkSideDesigns forna ägare på följande personliga hemsidor: johannamarklund.se och fredrikmarklund.se - de finns även här på Facebook.

De personer som tidigare var involverade i DarkSideDesign finns inte längre här, men bloggen hålls igång av en annan fotografi- och designentusiast. Jag kommer att fortsätta leverera inspirerande material som rör allt från fotografi och design till vardag och familjeliv, samtidigt som jag då och då kommer att presentera svenska företag som gör något utöver det vanliga. Det kan egentligen vara vad som helst, men om något gör ett intryck på mig så är sannolikheten stor att du kommer att läsa om det på den här bloggen.

Hoppas att du ska (fortsätta) trivas!

 

"There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are." - Ernst Haas

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: