Designa skyltar på egen hand

Jag har haft lite funderingar på om man kan ta egna fotografier för att tillverka eller designa egna skyltar med. Det vore ju ganska häftigt att kunna göra. Jag har tänkt jag ska göra skyltar till hemmet, i första hand. Vet att jag har sett på nätet att det ska gå designa skyltar själv, men jag vet inte om det går att använda egna bilder till dem eller inte. Eller om det är så att man ska använda färdiga bilder. Det kan man ju kanske kolla upp. Men har man ett gäng foton, eller tar nya, så vore det ju bra trevligt att använda dem. 

Snygga skyltar

Skyltar är ju bra på det sätt att de kan man använda till en massa saker. Det är ju ganska vanligt med skyltar överallt idag. Allt från vanliga vägskyltar, anvisningsskyltar, välkommen till skyltar med mera. Vad jag ska göra för egna skyltar vet jag inte men jag vill använda mina bilder på ett litet nytt sätt. Man kan ju göra varning för hunden med bra bilder på hundar till exempel.

Använda designerverktyg

Om jag minns rätt så ska det finnas en sida med designerverktyg, som man kan använda när man skapar skyltar på egen hand. Ska nog ta tag i detta och se om man kan ladda upp egna bilder eller inte. Kanske ut och ta lite fler bilder med om det är så att det går att använda dem.

6 Jun 2018

DarkSideDesign Network var en sajt med fokus på foto, film, design, teknik och sociala event. Personerna bakom sajten gjorde unik fotokonst och dokumenterade allt från födslar till dop, bröllop, begravningar, bemärkelsedagar och större evenemang.

Du kan besöka DarkSideDesigns forna ägare på följande personliga hemsidor: johannamarklund.se och fredrikmarklund.se - de finns även här på Facebook.

De personer som tidigare var involverade i DarkSideDesign finns inte längre här, men bloggen hålls igång av en annan fotografi- och designentusiast. Jag kommer att fortsätta leverera inspirerande material som rör allt från fotografi och design till vardag och familjeliv, samtidigt som jag då och då kommer att presentera svenska företag som gör något utöver det vanliga. Det kan egentligen vara vad som helst, men om något gör ett intryck på mig så är sannolikheten stor att du kommer att läsa om det på den här bloggen.

Hoppas att du ska (fortsätta) trivas!

 

"There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are." - Ernst Haas

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: