Solen bästa ljuskällan

Du som har tagit bilder ett tag vet väl att solljuset är bästa ljuskällan. Något bättre ljus kommer du aldrig att få. Oberoende vilket väder det är, är det utomhus som du får de bästa bilderna. Även vid regn är det bäst ljus utomhus. Nu är det ju inte alltid möjligt att alltid ta bilderna utomhus. Däremot kan du försöka använda ljuset som kommer utifrån så mycket som möjligt. Varför inte ta bilderna från fönstret och utnyttja ljuset som kommer där? Eller ta med dig motivet ut på balkongen och ta bilderna där. Tänk bara på hus solljuset faller in på balkongen så du inte får otrevliga skuggor på motivet. Lycka till!

19 May 2017

DarkSideDesign Network var en sajt med fokus på foto, film, design, teknik och sociala event. Personerna bakom sajten gjorde unik fotokonst och dokumenterade allt från födslar till dop, bröllop, begravningar, bemärkelsedagar och större evenemang.

Du kan besöka DarkSideDesigns forna ägare på följande personliga hemsidor: johannamarklund.se och fredrikmarklund.se - de finns även här på Facebook.

De personer som tidigare var involverade i DarkSideDesign finns inte längre här, men bloggen hålls igång av en annan fotografi- och designentusiast. Jag kommer att fortsätta leverera inspirerande material som rör allt från fotografi och design till vardag och familjeliv, samtidigt som jag då och då kommer att presentera svenska företag som gör något utöver det vanliga. Det kan egentligen vara vad som helst, men om något gör ett intryck på mig så är sannolikheten stor att du kommer att läsa om det på den här bloggen.

Hoppas att du ska (fortsätta) trivas!

 

"There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are." - Ernst Haas

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: