Samla inspiration

Precis som för alla typer av konstnärer så är inspiration den enda utgångspunkt man har som fotograf. Utan inspiration arbetar man i mörker, och det vet vi ju alla att det är stört omöjligt att fotografera något alls i totalt mörker. Inspiration är förstås ingen beställningsvara utan något man ibland får gå på jakt efter, antingen inom sig själv, eller ute i diverse miljöer. Man ska förstås gå dit ens intressesfär ligger så om man gillar naturbilder så åkar man ut i naturen och gillar man stadsmiljöer så beger man sig till sådana etc.

Semester brukar stimulera inspirationen (nice!), liksom resor av olika slag; men även en bok, en målning, en dikt eller en låt... Utforska din egen inspirationsmagnet så får du bättre kontroll över ditt skapande.

25 Mar 2018

DarkSideDesign Network var en sajt med fokus på foto, film, design, teknik och sociala event. Personerna bakom sajten gjorde unik fotokonst och dokumenterade allt från födslar till dop, bröllop, begravningar, bemärkelsedagar och större evenemang.

Du kan besöka DarkSideDesigns forna ägare på följande personliga hemsidor: johannamarklund.se och fredrikmarklund.se - de finns även här på Facebook.

De personer som tidigare var involverade i DarkSideDesign finns inte längre här, men bloggen hålls igång av en annan fotografi- och designentusiast. Jag kommer att fortsätta leverera inspirerande material som rör allt från fotografi och design till vardag och familjeliv, samtidigt som jag då och då kommer att presentera svenska företag som gör något utöver det vanliga. Det kan egentligen vara vad som helst, men om något gör ett intryck på mig så är sannolikheten stor att du kommer att läsa om det på den här bloggen.

Hoppas att du ska (fortsätta) trivas!

 

"There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are." - Ernst Haas

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: