När man inte hinner städa

När man är ute mycket och flänger med sin kamera så hinner man inte alltid med hemmet. Saker som att städa tar ofta en del tid i anspråk. Sen är det ju roligare att vara ute och fotografera än att vara hemma och städa. För brukade jag lägga mina helger på att städa och göra fint hemma. Men inte nu längre. Jag anlitar istället en städfirma i Stockholm som tar hand om mitt hem. Det gör att jag kan lägga min tid på andra saker som är mycket roligare. Om även du vill få tid över så rekommenderar jag dig att testa hemstädning i Stockholm. Du kan till och med boka in en första provstädning för att se om det är något som passar dig.

Varför välja Städenergi?

Städenergi är det städföretag som jag anlitar. Hos dem fungerar en hemstädning på följande vis;

  • Du kan skräddarsy din städning, så den blir som du vill
  • Du kan boka in en provstädning, för att kunna diskutera vad du har för förväntningar
  • Städfirman har en checklista som de går efter och som du själv kan kika på innan
  • Hemstädning kan bokas in att ske varje eller varannan vecka eller månadsvis
  • Fönsterputsning ingår inte, men du kan få rabatt på det om du bokar hemstädning
  • Du kan använda dig av RUT-avdrag på en hemstädning

Att boka in en egen städfirma är det bästa jag gjort, se till att göra det du med!

29 Feb 2016

DarkSideDesign Network var en sajt med fokus på foto, film, design, teknik och sociala event. Personerna bakom sajten gjorde unik fotokonst och dokumenterade allt från födslar till dop, bröllop, begravningar, bemärkelsedagar och större evenemang.

Du kan besöka DarkSideDesigns forna ägare på följande personliga hemsidor: johannamarklund.se och fredrikmarklund.se - de finns även här på Facebook.

De personer som tidigare var involverade i DarkSideDesign finns inte längre här, men bloggen hålls igång av en annan fotografi- och designentusiast. Jag kommer att fortsätta leverera inspirerande material som rör allt från fotografi och design till vardag och familjeliv, samtidigt som jag då och då kommer att presentera svenska företag som gör något utöver det vanliga. Det kan egentligen vara vad som helst, men om något gör ett intryck på mig så är sannolikheten stor att du kommer att läsa om det på den här bloggen.

Hoppas att du ska (fortsätta) trivas!

 

"There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are." - Ernst Haas

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: