Göra reklam för mina fotografier?

Att jobba som fotograf är en stor frihet och jag älskar mitt jobb. Dock är det viktigt att kunna marknadsföra sig på rätt sätt. Det bästa är att ta hjälp av en reklambyrå som kan hjälpa till att utveckla mitt varumärke och ge mig en grafisk profil. Mina bilder kan till viss del tala för sig själva, men om jag inte får ut dem till allmänheten, vem ska då höra vad de säger? De allra flesta företagare, både stora företag och enskilda företagare som mig har behov av bra reklam. Nu när internet är en stor arbetsplast så är man inte tvingad att gå till den reklambyrå som finns i den stad man råkar bo i. Man kan välja en som finns långt bort om man anser att de är dem som kan göra den bästa reklamen. Jag fick tips av en vän om en webbyrå i Jönköping, som ligger rätt så långt från mig, men jag har kikat in deras hemsida. De kanske kan ge mig det jag behöver.

Tross reklambyrå i Jönköping

När jag besökte Tross reklambyrå så stod det flera punkter på deras hemsida. Dessa är:

  • Genomtänkt
  • Långsiktig
  • Användarvänlig
  • Sökmotorvänlig
  • Har trevlig support
  • Responsive
  • Mervärde
  • Goda relationer
  • Hållbar

Under varje punkt gick de närmare in på vad de kan erbjuda. De vill kunna ge genomtänkta lösningar och produkter med kvalitet. De har en tanke bakom varje sak de företar sig. Dessutom satsar de på långsiktiga samarbeten och goda relationer. Det låter bra tycker jag.

27 Jan 2016

DarkSideDesign Network var en sajt med fokus på foto, film, design, teknik och sociala event. Personerna bakom sajten gjorde unik fotokonst och dokumenterade allt från födslar till dop, bröllop, begravningar, bemärkelsedagar och större evenemang.

Du kan besöka DarkSideDesigns forna ägare på följande personliga hemsidor: johannamarklund.se och fredrikmarklund.se - de finns även här på Facebook.

De personer som tidigare var involverade i DarkSideDesign finns inte längre här, men bloggen hålls igång av en annan fotografi- och designentusiast. Jag kommer att fortsätta leverera inspirerande material som rör allt från fotografi och design till vardag och familjeliv, samtidigt som jag då och då kommer att presentera svenska företag som gör något utöver det vanliga. Det kan egentligen vara vad som helst, men om något gör ett intryck på mig så är sannolikheten stor att du kommer att läsa om det på den här bloggen.

Hoppas att du ska (fortsätta) trivas!

 

"There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are." - Ernst Haas

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: