Fotografering i skidbacken

Att ta kort, på vackra snöklädda backar med eller utan skidåkare, tycker jag är roligt. Jag brukar kombinera resor så att jag dels kan åka skidor men även så att jag ett par dagar kan lägga fokus på att ta kort. Om nån månad eller så, så kommer jag att åka till Val Thorens, som är en skidort i franska Alperna. Det har länge sagts att detta är byn, som är fulast i Alperna, men jag vill med mina foton visa att det inte alls stämmer. Nog för att man har byggt Val Thorens enbart för skidturisms skull, så finns det vackra bilder att ta. Detta ställe sägs även vara Alpernas Ibiza, så gillar man skidåkning i kombination med festligheter, så är detta en ort att rekommendera. Läs mer om Val Thorens på Wikipedia om du blir nyfiken på detta ställe.

Sveriges största skidsajt

Jag är medlem på Freeride.se, som är en skidsajt, som täcker det allra mesta. Här kan man diskutera det mesta som har med skidor att göra i forumet, eller gå med i deras community. De har även en webbtidning, med nyheter som rör skidåkning. Jag hittade här, ett härligt gäng, som liksom jag gillar att fotografera ute i skidbackarna. En kille ska åka till Val Thorens samtidigt som mig. Han ska lära mig hur man kan åka nerför backen, med en snowboard, samtidigt som man tar kort eller filmar. Det kommer bli ganska intressant tror jag.

27 Jan 2016

DarkSideDesign Network var en sajt med fokus på foto, film, design, teknik och sociala event. Personerna bakom sajten gjorde unik fotokonst och dokumenterade allt från födslar till dop, bröllop, begravningar, bemärkelsedagar och större evenemang.

Du kan besöka DarkSideDesigns forna ägare på följande personliga hemsidor: johannamarklund.se och fredrikmarklund.se - de finns även här på Facebook.

De personer som tidigare var involverade i DarkSideDesign finns inte längre här, men bloggen hålls igång av en annan fotografi- och designentusiast. Jag kommer att fortsätta leverera inspirerande material som rör allt från fotografi och design till vardag och familjeliv, samtidigt som jag då och då kommer att presentera svenska företag som gör något utöver det vanliga. Det kan egentligen vara vad som helst, men om något gör ett intryck på mig så är sannolikheten stor att du kommer att läsa om det på den här bloggen.

Hoppas att du ska (fortsätta) trivas!

 

"There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are." - Ernst Haas

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: