Fotografera naturen

Att gå ut i skogen och ta med sig kameran och fotografera djur är något jag försöker göra så ofta jag kan. Jag har även med mig en kikare jag köpt på handladigitalt.se för att kunna titta närmare på fåglar och annat. På hösten går jag också ut i skogen, med då med ett gevär och ett kikarsikte. Jag är nämligen även förtjust i att jaga älg. Jag har köpt mitt kikarsikte hos Handla Digitalt också, då de har bra saker för både jägare och naturintresserade. De har faktiskt över 4000 artiklar i sitt sortiment.

Handla Digitalt har det du behöver för friluftslivet

Hos Handla Digitalt hittar du ett av Sveriges bredaste sortiment av kikare, sikten, tubkikare, avståndsmätare och mycket mer. Det är enkelt att beställa från dem:

  • Din vara skickas samma dag om du lägger ordern innan klockan 15
  • Dina varor levereras snabbt
  • Enhetspris på frakten
  • Säker betalning

Skåda fåglar eller andra djur

Som sagt, jag gillar att fotografera djur, använda en vanlig kikare för att skåda på både fåglar och andra djur eller så är jag ute och jagar älg. Oavsett vilket av det jag gör, så får jag vara ute i naturen, och jag kan säga att både kikaren och kameran är med varje gång, även om jag har tänkt jaga älg. Att sitta still på pass, utan att ha nåt att göra är inte min grej, då kan jag passa på att skåda med min kikare, eller ta ett par bilder.

18 Nov 2015

DarkSideDesign Network var en sajt med fokus på foto, film, design, teknik och sociala event. Personerna bakom sajten gjorde unik fotokonst och dokumenterade allt från födslar till dop, bröllop, begravningar, bemärkelsedagar och större evenemang.

Du kan besöka DarkSideDesigns forna ägare på följande personliga hemsidor: johannamarklund.se och fredrikmarklund.se - de finns även här på Facebook.

De personer som tidigare var involverade i DarkSideDesign finns inte längre här, men bloggen hålls igång av en annan fotografi- och designentusiast. Jag kommer att fortsätta leverera inspirerande material som rör allt från fotografi och design till vardag och familjeliv, samtidigt som jag då och då kommer att presentera svenska företag som gör något utöver det vanliga. Det kan egentligen vara vad som helst, men om något gör ett intryck på mig så är sannolikheten stor att du kommer att läsa om det på den här bloggen.

Hoppas att du ska (fortsätta) trivas!

 

"There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are." - Ernst Haas

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: