Fotografera fåglar

Att fotografera fåglar, är inte alltid det lättaste. Det är ofta enklare, att se dem i sin kikare från Handla Digitalt, än att fånga dem på bild. Men vill du ändå satsa på att bli fågelfotograf så kan du här få lite tips hur du ska göra.

Givetvis är det så, att ju större fågel, desto enklare är det att fotografera dem. Men övning ger färdighet. Så ge inte upp, packa en väska och sätt dig i skogen. Snart kommer du att lära dig hur du ska göra.

11 Apr 2016

DarkSideDesign Network var en sajt med fokus på foto, film, design, teknik och sociala event. Personerna bakom sajten gjorde unik fotokonst och dokumenterade allt från födslar till dop, bröllop, begravningar, bemärkelsedagar och större evenemang.

Du kan besöka DarkSideDesigns forna ägare på följande personliga hemsidor: johannamarklund.se och fredrikmarklund.se - de finns även här på Facebook.

De personer som tidigare var involverade i DarkSideDesign finns inte längre här, men bloggen hålls igång av en annan fotografi- och designentusiast. Jag kommer att fortsätta leverera inspirerande material som rör allt från fotografi och design till vardag och familjeliv, samtidigt som jag då och då kommer att presentera svenska företag som gör något utöver det vanliga. Det kan egentligen vara vad som helst, men om något gör ett intryck på mig så är sannolikheten stor att du kommer att läsa om det på den här bloggen.

Hoppas att du ska (fortsätta) trivas!

 

"There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are." - Ernst Haas

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: