En magisk resa med bra fotomöjligheter

Tänk dig att få möjligheten att åka till ett land som kan erbjuda dig möjligheter att få se varma öknar, exploderande gejsrar, tät djungel och också en chans att få komma riktigt nära glaciärer och isberg. Då ska du besöka Chile som ligger i Sydamerika. Detta avlånga land som ligger som ett band längs den västra kusten har både arktiska landskap längst nere i söder och tropiska längre upp i norr. Om du med hjälp av ett bra reseföretag, som INCA Tours till exempel, bokar en resa så kan du få vara med om ett äventyr du sent kommer att glömma. De ser till att din resa blir ett minne för livet och om du har med dig en bra kamera och många minneskort så kan du föreviga resan på ett bra sätt.

Saker att se i Chile

Det finns många platser att besöka och mycket att både se och göra i Chile men några av de saker du inte bör missa när du är här är Atacamaöknen, världens torraste öken där du på ett säkert sätt kan få uppleva ökenlandskap. Gejsrarna vi pratade om i början ligger i kanten av denna öken och här kan du också slappna av i de varma källorna. Santiago, Chiles huvudstad, har mängder av saker att se och här kan man spendera veckor utan att se allt. Ska du enbart välja en enda sak så är det Patio Bellavista som är en gata fylld med god mat och härlig musik.  

6 Jun 2017

DarkSideDesign Network var en sajt med fokus på foto, film, design, teknik och sociala event. Personerna bakom sajten gjorde unik fotokonst och dokumenterade allt från födslar till dop, bröllop, begravningar, bemärkelsedagar och större evenemang.

Du kan besöka DarkSideDesigns forna ägare på följande personliga hemsidor: johannamarklund.se och fredrikmarklund.se - de finns även här på Facebook.

De personer som tidigare var involverade i DarkSideDesign finns inte längre här, men bloggen hålls igång av en annan fotografi- och designentusiast. Jag kommer att fortsätta leverera inspirerande material som rör allt från fotografi och design till vardag och familjeliv, samtidigt som jag då och då kommer att presentera svenska företag som gör något utöver det vanliga. Det kan egentligen vara vad som helst, men om något gör ett intryck på mig så är sannolikheten stor att du kommer att läsa om det på den här bloggen.

Hoppas att du ska (fortsätta) trivas!

 

"There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are." - Ernst Haas

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: