En bil som fungerar som den ska

När man jobbar som fotograf så får man ofta uppdrag som innebär att man måste ta bilen iväg för att utföra det. Då gäller det att ha en bra bil som fungerar och en bil som får plats med all utrustning. Själv har jag satsat på en Peugeot som jag köpte hos namn Jonsson Bil. De är en av Sveriges största återförsäljare av Peugeot. Dessutom är de auktoriserade för detta bilmärke. Besök deras sida så kan du bland annat kika in på dessa flikar:

  • Bilar
  • Kampanjer
  • Service
  • Kontakt

Jonsson Bil erbjuder under fliken ”bilar” både nya bilar, men även begagnade. Deras begagnade bilar hittar du även på bytbilbyt.com. Behöver du service på din bil så ordnar Jonsson Bil det med. Under fliken kontakt så hittar du alla nummer till alla deras avdelningar. Oavsett om det är verkstaden eller försäljningsavdelningen du vill nå. Jag själv är mycket nöjd med mitt köp och med det mottagande jag fick av personalen hos Jonsson Bil. De månar verkligen om alla sina kunder och ser gärna att man återkommer. De vill inte bara sälja en bil och sen hej då. Därför de ger assistans med service, reservdelar, däckhotell och mycket mer. Så går du i tankarna på att köpa en bil du med, så besök dem. De har som sagt både nya och begagnade bilar, så du hittar troligen en bil som passar just dig och dina behov.

20 May 2015

DarkSideDesign Network var en sajt med fokus på foto, film, design, teknik och sociala event. Personerna bakom sajten gjorde unik fotokonst och dokumenterade allt från födslar till dop, bröllop, begravningar, bemärkelsedagar och större evenemang.

Du kan besöka DarkSideDesigns forna ägare på följande personliga hemsidor: johannamarklund.se och fredrikmarklund.se - de finns även här på Facebook.

De personer som tidigare var involverade i DarkSideDesign finns inte längre här, men bloggen hålls igång av en annan fotografi- och designentusiast. Jag kommer att fortsätta leverera inspirerande material som rör allt från fotografi och design till vardag och familjeliv, samtidigt som jag då och då kommer att presentera svenska företag som gör något utöver det vanliga. Det kan egentligen vara vad som helst, men om något gör ett intryck på mig så är sannolikheten stor att du kommer att läsa om det på den här bloggen.

Hoppas att du ska (fortsätta) trivas!

 

"There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are." - Ernst Haas

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: