Designa dina egna tapeter

Kanske du har hört talas om fototapeter innan, eller hade din mamma och pappa sådana när du växte upp? Denna form av tapet har åter igen blivit populär och nu när man kan ladda upp egna bilder så kan man få en tapet som ingen annan har. Välj mellan egna bilder, eller bege dig ut med kameran och fånga ett ögonblick som du vill föreviga med en fototapet. Kanske du låter barnen hjälpa till och så kan ni ha varsitt rum, ett med fototapet för er vuxna och ett med fototapet barn. Hos Tapetstore är det enkelt att ladda upp dina foton och göra om dem till fototapeter.

Handla tapeter hos Tapetstore

Hos Tapetstore kan du välja mellan 30 miljoner motiv, eller ladda upp egna direkt på deras hemsida. Dessutom erbjuder de:

  • Gratis frakt och snabba leveranser
  • Fototapeter med hög kvalitet – till låga priser
  • 14 dagars 100 % nöjdhetsgaranti
  • Miljövänliga fototapeter

Så funkar det att ha bilder på tapeten

I en artikel på expressen.se så kan du läsa om vad en fototapet är för något och hur det funkar. Fototapeter var något som var mycket populärt under 1970-talet och försvann nästan helt under 80- och 90-talet. Men nu har de gjort en comeback och det finns nästan ingen tapetleverantör som inte har fototapeter i sitt sortiment. Eftersom vi lever i en digital värld, så kan du enkelt ladda upp egna bilder och göra om dem till fototapeter. Tänk att ha en vacker vy av ditt favoritresmål, eller en hel vägg med dina husdjur. Det enda som begränsar dig är din egen fantasi. Så låt kreativiteten flöda och sätt upp fototapeter hemma som gör att du känner dig som på en resa eller som ger dig ro.

12 Feb 2015

DarkSideDesign Network var en sajt med fokus på foto, film, design, teknik och sociala event. Personerna bakom sajten gjorde unik fotokonst och dokumenterade allt från födslar till dop, bröllop, begravningar, bemärkelsedagar och större evenemang.

Du kan besöka DarkSideDesigns forna ägare på följande personliga hemsidor: johannamarklund.se och fredrikmarklund.se - de finns även här på Facebook.

De personer som tidigare var involverade i DarkSideDesign finns inte längre här, men bloggen hålls igång av en annan fotografi- och designentusiast. Jag kommer att fortsätta leverera inspirerande material som rör allt från fotografi och design till vardag och familjeliv, samtidigt som jag då och då kommer att presentera svenska företag som gör något utöver det vanliga. Det kan egentligen vara vad som helst, men om något gör ett intryck på mig så är sannolikheten stor att du kommer att läsa om det på den här bloggen.

Hoppas att du ska (fortsätta) trivas!

 

"There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are." - Ernst Haas

Prenumerera gärna på mitt nyhetsbrev:

Gilla mig på Facebook:

Facebook

Senaste inläggen: